Magamról

Saját fotó
Több blogot is üzemeltetek. Remélem, találsz benne olyat mi neked is tetszik majd!

2010. december 13., hétfő

Baleset élőben - félbeszakadt a németek kedvenc show-műsora


Súlyos baleset történt a német közszolgálati tévé szombati élő showjában: megsérült az egyik fellépő a ZDF-en futó Wetten, Dass... (magyarul: Fogadjunk...) című műsorban.A 23 éves Samuel Koch egy görkorcsolyás mutatványra készült: mozgó autót kellett átugrania. Nekiiramodott, de a lába beleakadhatott a kocsiba, átbucskázott rajta, majd arccal a földre zuhant.Samuel Koch eszméletét vesztette. Azonnali orvosi segítséget kapott, majd kórházba vitték. A show 29 éves történetében még nem fordult elő ilyen eset. Arra sem volt példa, hogy az élő műsort megszakítsák és leállítsák.
Az eset sokkolta a nézőket. A műsort szombat esténként körülbelül 10 millióan követik figyelemmel. A műsorvezető, Thomas Gottschalk a híradóban is megszólalt. A showman azt mondta, hogy az elmúlt évtizedekben többször is volt már veszélyes mutatvány a műsorban, és "a legrosszabb, ami egészen eddig történt, az egy törött láb volt". Azt is mondta: együtt ebédelt Koch-hal, és látta, hogy a fiatalember mennyire eltökélt, mennyire meg akarja csinálni a mutatványt. "Rettenetesen sajnálom, hogy így végződött" - tette hozzá Gottschalk.
A Bild című bulvárlap tudósítása szerint a fiatalember intenzív osztályon fekszik. Állapotát stabilizálták, de még nem tud beszélni. Egyelőre nem közölték az orvosok, hogy pontosan milyen sérüléseket szenvedett.
Forrás: Független Hírügynökség




Nem veszik le a német ZDF köztelevízió műsoráról a Wetten, dass...? (Fogadjunk, hogy...?) című műsort, annak ellenére, hogy szombat este az egyik szereplőt élő adásban súlyos baleset ért - nyilatkozta az egyik legnépszerűbb német showműsor producere hétfőn a német közrádiónak.
Thomas Bellut, a ZDF programigazgatója azt mondta: a műsor folytatódik, de "a biztonsági előírásokat az eddiginél jobban is megszigorítják."
A "Wetten, dass...?" Németország egyik legkedveltebb műsora: a rekordkísérleteket bemutató, Thomas Gottschalk által vezetett show hat-hétszer látható egy évben és csaknem 10 millióan nézik mindig élőben.
A szombat esti, Düsseldorfból sugárzott adásban a 23 éves Samuel Koch súlyos gerincérülést szenvedett, kórházba került, mesterséges kómában tartják és állapota még mindig kritikus.
Koch arra készült, hogy egy "rugós gólyalábnak", vagy "kengurulábnak" is nevezett, lábra szerelhető és nagy ugrásokat lehetővé tévő szerkezettel ugrik át egy felé haladó autót. Az esetről készült fényképek tanúsága szerint a szaltó közben hozzáért az autó szélvédőjéhez, amitől megpördült, és nem a lábára érkezett, hanem arccal előre erősen a földnek csapódott.
A 29 éve a műsoron lévő élő programot történetében először meg kellett szakítani a baleset miatt.
FH/para

De én szeretnék a szépre emlékezni és nem a balesetről, hanem más jopofaságról hoztam videót:







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése